Details, Fiction and edirne prefabrik ev

Wiki Article

Hayır, nakliyat fiyatlarımıza dahil değildir. Bunun sebebi, prefabrik ev yaptırmak isteyen her müşterimizin bu yapıları farklı bir adrese yaptırmak istemesidir.

Dış duvar kalınlığı ten cm, iç duvar kalınlığı olarak 6 cm malzeme kullanmaktayız. Duvar panelleri arasında sixteen dansti yoğunluğundaki strafor ve çatı izolasyonu için kullanılan taş yünü bulunmaktadır. Bundan dolayı ısı ve ses izolasyonu betonarme binalara nazaran daha fazladır.

Prefabrik evlerde Kurulacak bölgenin iklim özelliklerine bağlı olarak gerekli statik hesaplar ve ısı yalıtım hesapları yapılmaktadır.

Prefabrik ev duvar malzemesi olarak yalıtım değeri yüksek özel paneller kullanılmaktadır. Duvar sistem temel anlamda her iki yönde özel levhalar arasına yalıtım malzemesi konularak hazırlanmaktadır. Betopan olarak da ifade edilen fiber cement levhalar prefabrik ev duvar malzemesi olarak kullanılmaktadır.

Modern day tesislerde teknoloji kullanımıyla üretilen prefabrik evler avantajlı özelliklere sahiptir:

Duvardan çatıya, elektrikten su tesisatına tüm ustalık gerektiren uygulamalar profesyonel ekiplerimizce yapılmakta olup usta sorunlarını ortadan kaldırır. Kurulum sonrası prefabrik evin iç ve dış boyası yine profesyonel boya ekiplerimizce gerçekleştirilmektedir.

İki katlı prefabrik evler, dar alanlara kolaylıkla kırklareli prefabrik ev yerleştirilebilir, böylelikle alandan tasarruf ederek istenilen oda sayısı alan dar bile olsa planlayabilmektedir. Oldukça modern ve şık tasarıma sahip bu evler, her tasarıma uyum sağlar ve kolaylıkla dekor edilebilir.

two. Dubleks ve İki Katlı Modeller: Edirne’de bulunan prefabrik ev firmaları, daha fazla oda ihtiyacı olan aileler için dubleks ve iki katlı modeller sunmaktadır.

prefabrik En fazla 3 kata kadar ev yapılabilme özelliği vardır. Edirne prefabrik ev için malzemelerin kullanışlı ve montajı kolaydır. Tıpkı beton yapılar gibi imar izni alınması gerekir. Elektrik ve su tesisatı döşenebilir. Typical beton yapılardan hiç bir farkı yoktur.

Yeni nesil teknolojilerin kullanıldığı makine hatlarında üretilen bu evler tüm lojistik imkanlarıyla prefabrik ev modelleri istenilen yerlere kolayca taşınabiliyor. Kaynaksız edirne prefabrik ev modelleri yeni birleşim sistemiyle her yerde firma uzmanlarımızca kurulum yapılarak teslim ediliyor.

Sizlere her zaman en kaliteli ürünü en hızlı şekilde sunma idealiyle yıllardır çalışan firmamız hız kesmeden yaptığı işlere devam etmektedir.

Bu özelliğiyle deprem afeti sonrası yeni hazırlanan toplu konut modellerinde hızlı kurulumuyla tercih edilmektedir. Prefabrik evlerin kurulum ve teslim süresi ne kadardır?

Bunun yanı sıra betonarme yapılarla karşılaştırdığımızda prefabrik evler ve fiyatları daha uygun kalmaktadır. Prefabrik evler deprem bölgelerinde ve hobi evleri olarak kullanılmaktadır. Bu evlerin malzeme kalitesi ve prefabrik evler ve fiyatları Nova Prefabrik güvencesi altındadır.

İkinci el konut satışlarında bir bakıma betonarme konut satın edirne prefabrik ev modelleri alıyormuşçasına sizin isteklerinizi yansıtamayacak bir ev alabilirsiniz. Tabii ki sahibinden prefabrik ev fiyatları incelendiğinde tutar açısından daha makul bir manzarayla karşılaşmaleız mümkün.

Report this wiki page